Okategoriserade — 2 maaliskuu, 2022 at 02:19

Tee teatterikäynnistä ikimuistoinen laadukkailla puhelintarvikkeilla

by

Teatterissa käyminen on lähtenyt hiljalleen taas käyntiin koronarajoitusten avautuessa. Kulttuurinnälkäiset ovat pidättäytyneet teatterissa käynneistä jopa kuukausien ajan ja monet varovaisemmat jopa siitä lähtien, kun korona rantautui Suomeen. Nyt viranomaiset ovat kuitenkin vahvistaneet, että monet kulttuuritapahtumat – teatterissa käynti mukaan lukien – ovat alhaisen riskin toimintaa, joten sopivien turvavälien pitäminen tai vaihtoehtoisesti maskin kanssa teatteriin meneminen riittävät monille kävijöille vahvistuksena siitä, että teatterissa käyminen on turvallista – kesällä ulkoilmateattereissa tämä riski on entistäkin pienempi.

Korona on kurittanut teatteritapahtumia kovalla kädellä

Teatteritoiminnan taas alkaessa monet ovat alkaneet jo täysillä suunnitella kuluvan vuoden teatterikäyntejä. Mielenkiintoisia teatteritapahtumia löytyy usein jo omalta paikkakunnalta, mutta monet haluavat vierailla myös muissa kaupungeissa teatterin perässä. Monet paikkakunnat ovat kärsineet korona-aikana merkittävien teatteritapahtumien peruuttamisesta, kuten esimerkiksi suosituille Hangon teatteritreffeille kävi ikävästi vuonna 2021.

Vuonna 2020 kyseinen tapahtuma järjestettiin virtuaalisena, mutta seuraavana vuonna päätöstä tapahtuman siirtämisestä virtuaalisen muotoon ei kuitenkaan tehty. Tulevaa vuoden 2022 tapahtumaa odotetaan kuitenkin suurella innolla, sillä rajoitusten avautuessa näyttäisi suuresti siltä, että tapahtuma voidaan järjestää, ja kaiken lisäksi Hangon teatteritreffit pääsisivät juhlistamaan pitkää taivaltaan, sillä teatteritapahtuman ensimmäisestä kerrasta tulee tänä vuonna kuluneeksi tasan 30 vuotta.

Mausta teatterikokemus sopivilla puhelintarvikkeilla

Erityisesti teatterikesä 2022 näyttää lupaavalta, vaikka takuuta siitä, että kaikki tulee sujumaan suunnitelmien mukaan, ei voidakaan vielä tehdä. Monia teatteritapahtumia ollaan kuitenkin järjestämässä jo täyttä vauhtia ja kulttuurinnälkäiset teatterin ystävät ovat päässeet ostamaan pääsylippuja jo moniin esityksiin.

Teatteriin voi alkaa valmistautumaan monella eri tapaa. Yksi helpoimmista tavoista maustaa teatteripäivä on varata mukaan tarvittavat puhelintarvikkeet, joiden avulla voit taltioida parhaat hetket omaan puhelimeesi, ladata puhelimen kätevästi myös reissun päällä sekä suojata puhelimesi kosteudelta esimerkiksi silloin, jos sade yllättää kesken ulkoilmateatterin.

Sopivien puhelintarvikkeiden valinnassa voi kuitenkin helposti mennä sormi suuhun varsinkin, jos aikaisemmin kyseisiä tarvikkeita ei ole syystä tai toisesta joutunut hankkimaan. Tällöin tarvikkeiden hankinnassa kannattaa käyttää hyödyksi turvallista verkkokauppaa, jonka kautta kaikki tarvittavat puhelintarvikkeet on helppo tilata vaikkapa suoraan omalle kotiovelle.

Kun tilaat puhelintarvikkeet verkosta, voit tehdä tilauksen missä ja milloin itse haluat. Verkossa shoppailu on jo siinä mielessä kannattavaa, että valikoima on huomattavasti laajempi kuin perinteisissä kiviljalkakaupoissa, joten tulet varmasti löytämään valikoimasta juuri ne puhelintarvikkeet, jotka sopivat parhaiten puhelimesi malliin.

Esimerkiksi suojakuoret ja panssarilasit tulee aina valita tarkoin oman mallin mukaan, sillä jonkun toisen mallin kuori voi sopia omaan puhelimeen, mutta mallin muotoilusta johtuen esimerkiksi äänenvoimakkuuden säätämiseen suunnattu nappula voi jäädä inhottavasti suojakuoren alle. Myös oikean panssarilasin valinta on tärkeää, sillä mikäli lasi ei asetu näyttöön juuri oikealla tavalla, se voi liikkua pois paikoiltaan esimerkiksi puhelimen pudotessa, jolloin panssarilasin tärkein tarkoitus – eli näytön suojaaminen – on yhtä tyhjän kanssa.

Puhelintarvikkeiden tilaaminen seuraavaa teatterikäyntiä varten on todella helppoa, sillä sinun ei tarvitse kuin lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin, täyttää omat yhteystietosi ja valita lopuksi sopiva toimitus- ja maksutapa. Voit valita toimitustapojen joukosta kotiinkuljetuksen lisäksi myös paketin toimituksen lähimpään toimipisteeseen – yleensä tämä toimitustapa on myös edullisempi.

Tilauksen maksaminen onnistuu turvallisesti ja helposti tilausvahvistuksen yhteydessä, mutta voit tilata tuotteita joustavasti myös osamaksulla tai laskulla, jolloin vastaanotat tilauksesi ennen tuotteiden maksamista. Tämä on kätevä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tilaat useita tuotteita ja haluat päättää vasta tilauksen vastaanotettuasi, mitkä puhelintarvikkeet haluat pitää itselläsi.